Kinderraad

Even voorstellen: de leerlingenraad….
kinderraad

Hoi, mijn naam is Joshua van der Eerden. Ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep 7.
Mijn hobby’s zijn judo en jiujitsu. Ik zit ook op DJ-les en gitaarles.
Ik heb me opgegeven voor de leerlingenraad, omdat ik graag mee wil beslissen over dingen die met school te maken hebben. Ik hoop dat we met de leerlingenraad leuke activiteiten kunnen noemen, die voor alle kinderen leuk zijn en ze daar gelukkiger van worden.

Hallo, mijn naam is Viviënne. Ik ben 10 jaar oud en zit in groep 7.
Mijn hobby is zwemmen. Ik doe mee aan wedstrijdzwemmen en dit vind ik heel leuk om te doen.
Ik zit in de leerlingeraad, omdat het me leuk lijkt om de meningen van klasgenoten te delen met de juffen. En om te kijken of we dingen op school kunnen verbeteren. Ik hoop dat heel veel kinderen school leuk vinden.

Hallo, ik ben Sven. Ik ben 12 jaar en zit in groep 8.
Mijn hobby’s zijn judo en toneelspelen.
Ik heb me aangemeld voor de leerlingenraad van de KlimOp, omdat ik graag meedenk met dingen die met school te maken hebben en omdat ik dat graag wil bespreken met de andere kinderen van de leerlingenraad en de ander kinderen uit groep 8. Ik hoop dat ik aan het einde van dit schooljaar de ideeën van groep 8 heb overgebracht en we nieuwe dingen hebben georganiseerd.

Hallo, ik ben Machela. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8.
Mijn hobby’s zijn turnen en voetballen.
Ik heb me aangemeld voor de leerlingenraad van de Klimop, omdat ik graag over dingen wil meedenken en deze wil bespreken. Het lijkt me het leukst om over de feesten mee te denken en hoe we die dan gaan vieren op school. Ik heb er erg veel zin in!

Hoi, ik ben Amber. Ik zit in groep 5. Ik ben 8 jaar.
Ik zit op paardrijden, ballet en streetdance.
Ik ben heel blij dat ik in de kinderraad mag, omdat ik het erg leuk vindt.

Hoi ik ben Jayden. Ik zit in groep 5 en ik ben 8 jaar oud.
Ik hou heel erg voetballen.
Ik vind het heel leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat je dan dingen mag bedenken voor de school.

Hoi ik ben Yanoe. Ik zit in groep 6. Ik ben 9 jaar.
Ik voetbal graag en ik zit op scouting.
Ik ben blij dat ik in de kinderraad zit omdat ik mee mag beslissen over nieuwe dingen.

Hoi ik ben Jesse. Ik  zit in groep 6. Ik ben 10 jaar. Ik heb 2 broers, die heten Sven en Janiek.
Ik zit op scouting.
Ik wil al heel lang in de kinderraad omdat het mij erg leuk leek.