No or incomplete credentials defined for album: De Auto

Actueel nieuws De BERK

De Berk staat voor Betrokken, Eigentijds, Respectvol, Kindgericht onderwijs.

In de hieronder geplaatse nieuwsflitsen houden wij u op de hoogte over de voortgang van de bouw en hoe wij werken naar één nieuwe school.

De bouw is gestart!
Na de sloop van het KlimOp gebouw voor de zomervakantie, zijn de bouwwerkzaamheden voor De BERK nu echt gestart. De eerste weken zijn dit vooral grondwerkzaamheden. Voordat de “echte” bouwwerkzaamheden zijn gestart, is er met de kinderen samen een officieel moment geweest, als symbool voor de start van de bouw. Samen met de wethouder heeft een aantal kinderen een handafdruk gezet in een plaquette, die een plek zal krijgen in de nieuwbouw. De nieuwbouw van DE BERK zal naar verwachting medio 2021 geopend worden.

Bent u benieuwd hoe de BERK eruit gaat zien? Hier vindt u een sfeerimpressie: de BERK

de berk maquette

In de Nieuwsflits leest u informatie over de bouw van de BERK en het fusietraject:

Nieuwsflits De BERK september 2020