No or incomplete credentials defined for album: De Auto

Actueel nieuws De BERK

De Berk staat voor Betrokken, Eigentijds, Respectvol, Kindgericht onderwijs.

In de hieronder geplaatse nieuwsflitsen houden wij u op de hoogte over de voortgang van de bouw en hoe wij werken naar één nieuwe school.

Een gloednieuwe school, een fusie én corona in Kaatsheuvel: ‘Je moet aan zoveel dingen denken’
Lees hier het interview dat Ingrid Stokkermans, directeur van de Berk, gaf aan het Brabants Dagblad.

De bouw is gestart!
Na de sloop van het KlimOp gebouw voor de zomervakantie, zijn de bouwwerkzaamheden voor De BERK nu echt gestart. De eerste weken zijn dit vooral grondwerkzaamheden. Voordat de “echte” bouwwerkzaamheden zijn gestart, is er met de kinderen samen een officieel moment geweest, als symbool voor de start van de bouw. Samen met de wethouder heeft een aantal kinderen een handafdruk gezet in een plaquette, die een plek zal krijgen in de nieuwbouw. De nieuwbouw van DE BERK zal naar verwachting medio 2021 geopend worden.