Kinderraad

De leerlingenraad stelt zich voor:

Ook dit jaar is er een leerlingenraad gekozen op onze school.
De raad, die zo'n vier keer per schooljaar bijeen komt, wordt gevormd door kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Tijdens de bijeenkomsten van de leerlingenraad worden onderwerpen besproken die door de kinderen zelf of door school worden ingebracht. Dit kan variëren van het kenbaar maken van wensen met betrekking tot de speelplaats, tot evalueren van activiteiten en lesmethodes. De kinderen die dit jaar in de raad zitten stellen zich graag aan u voor:

Groep 8: Vera en Jeovani
Ik ben Vera  Ik ben twaalf jaar en ik zit in groep 8.
Mijn hobbies zijn dansen en buiten spelen. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik heel erg van bespreken houd.
Ik heet Jeovani  Ik zit in groep 8.
Mijn hobby is voetbal. Ik wou in de leerlingenraad omdat ik de school beter wil maken en ik had het al een keer eerder gedaan. Toen was het leuk.
Groep 7: Luna en Dani
Ik ben Dani en ik zit in groep 7.
Ik vind voetbal en gamen leuk. Ook vind ik het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik dan veel dingen kan bespreken met de klas.
Mijn naam is Luna Ik ben 11 jaar.
Mijn hobby's zijn toneelspelen en streetdance. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik mijn steentje bij wil dragen voor school. Ik vind het leuk om dingen met de klas te regelen voor school. Ik hoop dat ik de school kan helpen om het voor alle kinderen leuker te maken.
Groep 6: Bluma en Jitse
Hallo, ik ben Bluma. Ik ben 9 jaar oud en ik zit in groep 6.
Ik vind het leuk om te knutselen, dansen en hockeyen. Ik zit in de kinderraad omdat het mij leuk lijkt om dingen te verbeteren op school.
Hallo, ik ben Jitse Matthijs. Ik zit in groep 6 en ik ben 9 jaar oud.
Ik hou van quad rijden. Het lijkt mij leuk om in de kinderraad te zitten.
Groep 5: Djenna en Samuel
Hallo, ik ben Djenna Ohorella. Ik zit in groep 5 en ik ben 9 jaar oud.
Ik hou van voetballen en van buitenspelen. Ik zit in de kinderraad omdat het mij leuk lijkt om dingen op school te verbeteren.
Hallo, ik ben Samuel Ekladyous en ik ben negen jaar. Ik zit in groep 5.
Ik hou van voetbal. En ik wilde in de Kinderraad om dat dat me leuk leek.